Utflykt fritids!

Hej Föräldrar!

Imorgon tisdag kommer vi ha en utflykt till Historiska museet. Viktigt att eleverna är på plats senast 8:30. Medtag ryggsäck, tom matlåda då vi får mat från köket, bestick, vattenflaska och frukt om man vill. Vi är tillbaka  i skolan senast 15:00. Tänk på kläder efter väder. Vi samlas i hemvisten G18 innan avfärd (meteorologen).

Tel nr fritids: 08 535 331 20

Med vänliga hälsningar

Fritidsteamet

4 reaktioner till “Utflykt fritids!”

 1. Hej! Brukar gå in varannan, var tredje dag och kolla bloggen. Ibland det kommer inget inlägg på välidgt länge. Nu missade vi information om utflykt för att den kom ut dagen innan. Jag vet att det ofta löser sig ändå men kan man önska informationen lite tidigare än dagen innan? Mvh

  1. Bra! Du vet att man även kan prenumerera, så får man mejl när det kommer nya inlägg.
   Vi åter ofta på utflykter när det är lov-fritids, ibland med kort varsel, men ska försöka förtydliga information om det kommande lov. Det mesta löser sig med lite god vilja, precis som du skriver.

 2. Hej
  Vore fint att få info om utflykt lite tidigare än dagen innan. Nu missade vi att packa ner Tom matlåda, bestick mm
  Mvh
  Linda

  1. Vi missade tyvärr ange att vi skulle på utflykter i inlägget som kom veckan innan, men på lov åker vi i allmänhet på utflykter, men ibland blir det också med kort varsel pga väder och annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.