Öppet-hus-träningsstart!

Skolans hälsopedagog kommer erbjuda träning och aktiviteter i olika former för både elever och pedagoger. Huvudfokus kommer till att börja med ligga på pulshöjande träning då forskning visat att detta är väldigt utvecklande och bra för koncentrationsförmåga, simultankapacitet, stresstolerans, kreativitet, minne, intelligens och skolprestationer.

Hur kan vi tillsammans ge era barn och våra elever den bästa möjligheten att lyckas med sin skolgång? Hur kan vi tillsammans effektivisera den dagliga fysiska aktiviteten som ger dem en starkare hjärna?

Vår tanke är att kunna erbjuda morgonpass så att eleverna kan optimalisera sin inlärningsförmåga med hjälp av bättre fokus och koncentration redan från allra första start på dagen.

Vi startar detta projekt med att bjuda in till en stor gemensam Öppet-hus-träning där elever, pedagoger och även föräldrar är varmt välkomna att rivstarta dagen med ett svettpass onsdagen den 6/9 klockan 07.30. Vi samlas ute på konstgräsarenan strax innan halv så att vi kan dra igång vid utsatt tid. Passet kommer att pågå i ca 30 min. Dusch och omklädningsrum finns i anslutning till idrottstältet och självklart öppet för användning både innan och efter passet.

Hoppas att vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 8 =