Bergavägen stängs av säkerhetsskäl!

Glömstasskolan ska byggas ut och Bergavägen kommer att stängas för genomfartstrafik med fordonstrafikförbud.

  • Detta innebär att några av avlämningsplatserna intill skolan kommer att ersättas med nya avlämningsplatser på två ställen (se prel skisser nedan).
  • Planera in tid för en extra morgonpromenad – vilket vi vet är gynnsamt för goda skolresultat – och gör god start på morgon.

Byggentreprenören Arconas arbete med avspärrningar till arbetsplatsen påbörjas den 6 augusti. De kommer att vara mycket noggranna med att avstängningen mot den befintliga skolan är säker.

Det är av stor vikt att vi alla ser till att barnen inte kommer in på arbetsplatsen.

För att stilla nyfikenhet en aning kommer fönster utmed avspärrningen monteras så att barn och vuxna kan se det som händer innanför avspärrningarna på ett tryggt sätt.

Transporter till och från arbetsplatsen är tidsbegränsade, så dessa kommer inte att störa avlämning på de avlämningsplatser som ordnats.

Entreprenören har dialog med skolan så vi kan korrigera eventuella problem snabbt och verka för barnens och personalens säkerhet.

Frågor, funderingar, synpunkter, tips och idéer framförs till skolledningen, ex via glomstaskolan(@)huddinge.se.

Preliminär skiss avslappning Bergvägen Norr:

Preliminär skiss avsläppning Bergavägen/Kästavägen.

 

 

2 reaktioner till “Bergavägen stängs av säkerhetsskäl!”

  1. Finns det möjlighet att se någon form av gestaltning över hur hela skolområdet kommer att se ut när allt är klart? Det vore väldigt intressant att se hur det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.